Forbruker

Dinside Cashback går ut på at du får en viss prosent av kjøpesummen du handler for, tilbake, for eksempel ved bruk av visse kredittkort. Nå får du i tillegg til 3,65% cashback også 30 øre/l rabatt på drivstoff hos alle Essostasjoner (Dette tilsvarer 80 øre/l ved literpris på 13,70 kroner). Korteiere får også tilbud om 10% rabatt på helårs reiseforsikring fra Chartis Travelguard. I tillegg gir 365 Privat 365 kwh i rabatt per år og 3 gratis månedsleier hos Ustekveikja Energi. VIP Credit Card er virkelig et VIP kredittkort med flust av rabatter, tilbud og fordeler inkludert i kortet.

Terra gold gir 4% på dagligvarer og kan kombineres med coop-kort, så det gir 7% til sammen. Det ser ut som det beste man kan få er 2% på dagligvarer (med Trumf Visa), men da begrenser man seg til butikker i Norgesgruppen samt at man må ha et Trumf medlemskort og dra dette for hvert varekjøp i tillegg. Dette gjelder bare debetkort/bankaxept-kort med kontonummer med 11 siffer, ikke kredittkort.

De hevder at de selv er overrasket over hvor raskt bonusen vokser og det gode avtaler de kan ha nytte av, takket være kredittkort. Men vi tror, fordi våre venner hevder at det er slik, at denne årlige avgiften betales tilbake raskt, takket være den bonus du får. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittrestaurantane dine. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittbutikkane dine. Sector Alarm gir deg gratis montering og røykdetektor når du bestiller grunnpakken dersom du har eit Eika kredittkort.

Du finner kredittkort som garantert tilbyr akkurat deg og din livsstil noe ekstra. Det er ikke til å komme bort i fra at mange bruker kredittkort helt feil Fordi man alltid har tilgang til penger, er det enkelte som lar forbruket gå over styr. Har man i stedet litt disiplin, er kredittkort noe som er regelrett smart å ha. Vi har listet opp en del av fordelene, som rabatter og gratis forsikring.

I tillegg får du også 3,65 % cashback på det du handler av drivstoff på alle stasjoner, samt på kles- og skobutikker. Søk om 365 Privat MasterCard 15k / 12 mnd eff.rente 25,21 % tot 16.907,- Kortet har heller ingen årsavgift eller gebyrer når du handler. Rabatten får du godtgjort som bonus i form av Trumfpoeng, og du får 1% bonus for alle andre kjøp som gjøes med kortet, og de kan tas ut som kontanter. Da har du i tillegg til 365 Privat også Ikano Visa og Flexi Visa som begge gir cashback når du fyller drivstoff.

Med 365Privat MasterCard får du nemlig den samme summen i rabatt - altså 3,65 prosent - i utvalgte bransjer. En ekstra bonus på 30 øre foreligger dessuten hos Esso, slik at den totale innsparingen strekker seg til godt over 80 øre/literen. Vi skrøt en del av 365Privat ovenfor, men Flexi Visa er et minst like bra kredittkort - spesielt dersom du uansett ikke fyller hos Esso. De tilbyr nemlig en habil bonus på 40 øre/literen, enten du fyller bensin eller diesel.

Og hvis du har et relativt lavt forbruk med et kredittkort med årsavgift, er det fort at vinningen går opp i spinningen. Mange kredittkort gir deg reiseforsikring hvis du bruker kortet til å betale minst 50 % av reisen du skal på. Dette er absolutt en fordel, fordi man kan slippe å betale for ekstra reiseforsikring. De fleste reiser kjøpes på nettet om dagen, så da vil du antageligvis bruke kredittkort til å betale det uansett. Det at du i tillegg får reiseforsikring hvis du bruker riktig kort, er jo en ekstra bonus.