Beste Kredittkort I 2013

I senere år har det blitt stadig vanligere å høre det engelske ordet cashback brukt i kredittkortsammenheng. Den effektive renten gjør at det er mulig å handle ting på avbetaling med kortet, samtidig som en høy kredittgrense gjør at yA kredittkort er velegnet for større prosjekter og innkjøp. For her får man ikke bonuser på hvert kjøp man gjør, men cashback gjelder kun i utvalgte bransjer. Mange vil også anse det som en bonus når de får utvidet kredittgrensen etter å ha vært kunde hos banken etter en stund.

De forskjellige bonusprogrammene varierer fra måned til måned, og i mars 2015 får man 4% rabatt på drivstoff og dagligvare, samt 5% rabatt på alt av netthandel. Vær også klar over at man maksimalt kan få rabatt på kjøp inntil 10 000 kroner per måned, og at rabatten automatisk trekkes fra på fakturaen din. YA Kredittkort har ingen spesifikk bensinbonus, men enkelte måneder kan man spare penger på drivstoffylling. Men som dedikert bensinkort anbefaler vi heller at man skaffer seg et kredittkort som har fast bensinbonus. YA kredittkort er trolig det beste kredittkortet i Norge når det kommer til nettopp forsikringer.

De hevder at de selv er overrasket over hvor raskt bonusen vokser og det gode avtaler de kan ha nytte av, takket være kredittkort. Men vi tror, fordi våre venner hevder at det er slik, at denne årlige avgiften betales tilbake raskt, takket være den bonus du får. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittrestaurantane dine. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittbutikkane dine. Sector Alarm gir deg gratis montering og røykdetektor når du bestiller grunnpakken dersom du har eit Eika kredittkort.

Betaler du med ditt eget kredittkort er det også sannsynlig at du får igjen reiseutlegg før du må betale kredittkortregningen. Reiseforsikring inkludert, gebyrfritt kredittkort, rabatt på flere nettbutikker og reiser (hotell og fly). Ingen årsavgift, 3,65 prosent tilbake hvis du handler bensin (81 øre på Esso), 10 prosent rabatt på reiseforsikring, leiebil og hoteller, 3,65 prosent tilbake på skobutikker og klesbutikker over hele verden.

Vilkårene for forsikringen vil variere noe fra kredittkort til kredittkort, så det er viktig å gjøre seg kjent med betingelsene som gjelder og eventuelt sikre seg ved å tegne en ekstra reiseforsikring. Den største ulempen med kredittkort er at det på sikt kan medføre store økonomiske problemer. Det finnes utallige kredittkort å velge blant, både generelle kort som ikke gir noen spesielle fordeler eller som gir samme fordel overalt, og kort innen ulike bransjer som gir ulike bransjebonuser. Eksempler på dette er Skandiabanken Visakort og SAS EuroBonus World MasterCard, eller SEB MasterCard.

Ikano Bank har for alvor tatt opp kampen om det norske kredittkortmarkedet, og gjennom sitt kredittkort Ikano Visa ønsker å de å kapre de kundene som vil ha et kredittkort med cashback. Her får du nemlig faste rabatter på både det ene og det andre, med 1% fast rabatt på alt av handel på mat- og dagligvarebutikker. Men bonusen stanser ikke der, for du får også faste 1% rabatt på alt du handler på bensinstasjoner, og denne bonusen øker til 2% dersom du velger en Shell-stasjon.